Hitta en Sugar Daddy, Sugar Mama, Sugar Babe eller Boy Toy på SugarDaters®

Blogginlägg 2020-05-31 13:26

SugarDaters betalningsproblem är nu åtgärdat

Dear sugar dough,   you who wanted to pay your premium membership lately may have experienced technical problems. This was due to a problem with our payment service. So we want to let you know that the bug is now fixed and that we are […]

Blogginlägget SugarDaters betalningsproblem är nu åtgärdat var först publicerat på Sugardaters® Blog - SE.


Läs mer

Blogginlägg 2020-03-16 12:59

SugarDaters® Coronavirus Erbjudande: Håll dig säker, välj online-dejting

Just nu försöker hela Europa undvika onödig personlig kontakt. Vi går inte ut på klubbar eller barer, vi undviker stora folkmassor och vi är misstänksamma mot främlingar. Detta begränsar drastiskt våra möjligheter och kanske till och med vår vilja att hitta en dejt. Så länge […]

Blogginlägget SugarDaters® Coronavirus Erbjudande: Håll dig säker, välj online-dejting var först publicerat på Sugardaters® Blog - SE.


Läs mer

Blogginlägg 2019-05-15 11:44

Hur du kan hjälpa din SugarBabe när hon har tentaperiod

Det är tentaperiod och som vi alla vet så kan dessa perioder kan vara stressande för studenter och du som SugarDaddy kanske känner dig åsidosatt för att hon inte ger dig samma uppmärksamhet som hon brukar. Det finns några enkla lösningar på dessa problem där du […]

Blogginlägget Hur du kan hjälpa din SugarBabe när hon har tentaperiod var först publicerat på Sugardaters® Blog - SE.


Läs mer

Blogginlägg 2019-04-15 11:01

Har du en SugarDaddy radar? Förbättra den med 6 enkla steg

Vad är en SugarDaddy radar? Det är såklart förmågan att se vem som är framgångsrik och redo att skämma bort någon. Som en SugarBabe så vill du naturligtvis har en kombination av båda men här ligger också utmaningen – det är inte nog med att […]

Blogginlägget Har du en SugarDaddy radar? Förbättra den med 6 enkla steg var först publicerat på Sugardaters® Blog - SE.


Läs merVarför SugarDaters®?

SÄKERT: vi erbjuder våra medlemmar en säker dejtingmiljö för att träffa likasinnade. Som medlem hos oss bestämmer du hur mycket information du vill dela med dig av. Vi kontrollerar profiltexter och bilder manuellt och uppmuntrar våra medlemmar att använda rapporteringsfunktionen om det skulle behövas.

UNIK inställning till Sugar Dating: Oavsett vad som fört dig till SugarDaters® kan du känna dig trygg eftersom alla är här av samma anledning och är förenade i önskan att hitta äkta och ärliga relationer.

GENTLEMANNAVÄRDERING: vår funktion Gentlemannavärdering säkerställer äktheten och tillförlitligheten hos våra medlemmar. Tack vare denna finess kan varje användare bilda sig en mer rättvisande uppfattning om en annan användare.

ANONYMT: Här på SugarDaters® värdesätter vi anonymitet. Det innebär att om du väljer att ta bort ditt konto, kommer all information att tas bort och går aldrig att spåra tillbaka till dig. Vi lagrar inte data för vår egen del och vi säljer inte data vidare till tredje part. För att skydda din integritet kommer ditt kontoutdrag aldrig att visa namnet på vår hemsida. SugarDaters® kommer aldrig att dela eller sälja din information.

REKO: Vårt mål är att vara den bästa och mest pålitliga dejtingstjänsten för de generösa, unga och vackra. SugarDaters® är en seriös dejtingsida, särskilt inriktad på dem som söker efter att bli omhändertagna, dvs. Sugar Daddies, Sugar Mamas, SugarBabes och Boy Toys

Vad är SugarDaters®?

SugarDaters® är en dejtingplattform som ämnar att kmyta samman likasinnade individer som anser att relationer frodas när de får näring. SugarDaters® lanserades 2013 i Århus, Danmark. Sedan dess har vi växt till den ledande Sugar Dating-plattformen i Skandinavien och en av de största Sugar Dating-sajterna i Europa.

Det är gratis att gå med och att använda SugarDaters® för SugarBabes/ToyBoys om du laddar upp en profiltext och en profilbild.

Vad är en SugarDaddy/SugarMama?

En SugarDaddy/SugarMama är en mogen, framgångsrik och generös gentleman/kvinna som har kontroll över sitt liv och sin ekonomi. En SugarDaddy/SugarMama kan vara en erfaren mentor, ett spännande sällskap eller en livspartner – precis som en vanlig partner, men mer gynnsamt för båda. Premium SugarDaddies och SugarMamas kan kommunicera fritt med alla SugarBabes/ToyBoys och se alla bilder.

Vad är en SugarBabe/ToyBoy?

En SugarBabe/ToyBoy är en sofistikerad och underbar kvinna/man som är ett meningsfullt, härligt och spännande sällskap åt sin SugarDaddy/Sugar Mama och som förväntar sig att bli bortskämd med lyxiga upplevelser, saker och gengåvor.
En äkta SugarBabe/ToyBoy har förmågan att närma sig sin SugarDaddy/SugarMama på en känslomässig nivå utan förpliktelser.

Vad är SugarDating?

Sugar Dating är ett ömsesidigt närande förhållande där rollerna är väl definierade: en Sugar Daddy / Sugar Mama är den som tar hand om och en Sugar Babe/Boy Toy är den som tas om hand om. Så enkelt är det!

Använd SugarDaters® korrekt

Vi vill att du och andra användare ska ha fantastiska upplevelse på SugarDaters®, så läs våra villkor innan du börjar. Vårt support är alltid tillgänglig för att hjälpa dig!

Kontakta support@sugardaters.dk om du har några frågor.

De bästa ögonblicken att komma ihåg är de som inte är en del av den vardagliga rutinen. Precis som du är andra singlar intresserade eller helt enkelt nyfikna på sugar dating-världen.

Om du letar efter någon som uppskattar förhållanden, tycker att gåvor är romantiska eller till och med att en natts romans är vad de behöver i detta ögonblick av liv, är SugarDaters® den perfekta platsen att börja på. Vi tror att basen för en lycklig relation är mer än bara fysisk attraktion. Det handlar om respekt, att tas hand om och beakta varandras gränser. För att ge dig bästa möjliga upplevelse godkänner vi varje ny profil manuellt och utövar vår vetorätt för att filtrera bort falska profiler. Välkommen in vår exklusiva gemenskap, sugar daddy, sugar baby, sugar mama och boy toy.

Byte till standard webb